Este empleo ha caducado en Indeed
Entre otros motivos, esto podría deberse a que la empresa ya no acepta más solicitudes, no está contratando de forma activa o está evaluando las solicitudes recibidas.

Biträdande Säljchef till OKQ8 Brynäs Gävle

OKQ8
Galve, Teruel provincia

Ubicación

Galve, Teruel provincia

Descripción completa del empleo

Jobbeskrivning

OKQ8 söker nu en biträdande Säljchef för vikariat till vår anläggning i Gävle på heltid med skifttjänstgöring från och med 2019-10-01 till och med 2020-10-01 med stor möjlighet för en tillsvidareanställning efter vikariatets slut. Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare, som kommer att ha roligt på arbetet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Vi har en jämn fördelning av kvinnor och män i åldern 18-67 år och hos oss arbetar alla mot uppsatta mål!

Vi söker

Du som söker ska se denna tjänst som en utmaning att gå vidare i din karriär. Vi ser gärna att du har genomgått OKQ8:s ledarskapsutbildning. En egenskap vi värdesätter är förmågan att leda och motivera personal. Du måste tycka om att sälja och ha ett affärsmässigt tänkande samt ha förmågan att driva verksamheten mot uppsatta mål. Naturligtvis tror du på och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling.

Som biträdande Säljchef kommer du att vara ett stöd för ordinarie Säljchef och hoppa in i dennes ställe under frånvaro. Detta innebär en del personalledning och administrativa uppgifter, men även kassa- och butiksarbete.

Vi erbjuder

Arbetet är förlagt till såväl dagtid som kväll- och helgtjänstgöring. OKQ8 Gävle är en spännande anläggning med följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall samt biluthyrning.

Stationen är öppen vardagar mellan klockan 06.30-22.00 och helger mellan klockan 07.30-22.00.

B-körkort är ett krav.

Som Säljare på en OKQ8-anläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation. Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan kan endast lämnas in via vårt rekryteringsverktyg.

Om oss

OKQ8 Scandinavia utgörs av OKQ8 i Sverige och Q8 i Danmark och är ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag. Vi är en engagerad, kundorienterad och hållbarhetsfokuserad organisation med cirka 5000 anställda. Vi arbetar aktivt för att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga drivmedel och produkter, att minska ojämlikhet och att bidra till hållbara städer och samhällen. Våra medarbetare vet att varje individuell insats bidrar till att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi strävar efter att vara nära affären och skapa ständiga förbättringar genom enkelhet och välinformerade beslut. Med cirka 1000 servicestationer i Skandinavien, vår egen bank och ett av marknadens starkaste företagserbjudanden tillhandahåller vi produkter och tjänster för människor i rörelse – nu och i framtiden.