Ir directamente al contenido principal
SELLMORE

Empleos en Marbella, Málaga provincia

Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren

Empleos en Marbella, Málaga provincia

Clasificar por: -
20 empleos
Hemos eliminado 10 publicaciones de empleo muy similares a las que ya se mostraron. Para ver estos resultados adicionales, puedes repetir la búsqueda incluyendo las publicaciones de empleo omitidas.

Otros candidatos también buscaron:

sin experiencia

Job Post Details

Marbella- Vi söker lottförsäljare till sveriges största... - job post

Sellmore
29601 Marbella, Málaga provincia
Crea una cuenta de Indeed antes de continuar a la página web de la empresa

Ubicación

29601 Marbella, Málaga provincia

Descripción completa del empleo

Rollbeskrivning

Vilka är vi?
Jo, vi är ett av Sveriges största säljbolag och anser dessutom att vi är det absolut bästa! Varför? För vi har världens bästa medarbetare. Vi är över 50 säljare som brinner för sitt jobb och vi älskar att ha kul tillsammans, ofta genom att dra på spontana AWs, hänga på stranden i Marbella (ja, juste! Vi har kontor i både Eskilstuna och soliga marbella ) eller bara dricka kaffe och spela lite playstation.

Vem är rätt för oss?
Du som vill jobba i Marbella och sippa på en smoothie när du inte jobbar! Många av våra medarbetare hade länge drömt om att få jobba utomlands men inte riktigt vetat hur man ska gå tillväga? Hos oss är det lätt!

Vi hjälper till med allt som behövs för att jobba i Spanien så som personnummer, försäkring och bankkonto. Till din hjälp har du 50 fantastiska kollegor (som kommer från norr till söder i Sverige) som alla valt att ta steget och jobba utomlands. Är du förändringsbenägen, taggad på sol och att tjäna riktigt bra - då är du rätt för oss!
Med branchens mest generösa provisionsmodell och möjlighet till en snittlön på 2500€ när du kommer igång kan det inte gå fel!

Kontoret i Marbella
Vi tycker att det är oerhört viktigt att alla ska trivs bra på jobbet! Vi har fantastiskt varma och stöttande chefer, bra ekonomisk ersättning och alla utvecklingsmöjligheter i världen - men, vi ska icke glömma nämna vårt storslagna kontor. Vi sitter i stora lokaler med 10 min gångväg till stranden i Marbella. Kontoret är utrustat med allt du kan tänkas behöva under en arbetsdag - bekväma möbler, sköna kollegor, spelbord så som biljard, pingis och airhockey och grädden på moset: vår takterrass! En stor takterrass om 150m2 kvm där du kan sola, hänga på AWs eller bara ta en paus och njuta av härliga Marbella.

Vad erbjuder vi?

  • Hög provision för varje avtal du säljer.
  • Daglig coaching och löpande utbildningar för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
  • Tävlingar, aktiviteter och gemenskap på Marbellas härligaste kontor, 10 minuters promenad från Marbellas vackra ständer.
  • Ersättning av flygbiljett.
  • Stora utvecklingsmöjligheter.
  • Snitt lön 2500 euro


Egenskaper

Vi söker dig som är sugen på att packa väskorna och börja jobba i Spanien. I din roll som säljare kommer du få sälja produkter och avtal till privatpersoner. Du kommer få jobba med branschledande bolag.

Vi söker dig som:

  • Är driven och vill utvecklas både personligt och som säljare
  • Talar och skriver flytande svenska
  • Kan arbeta heltid (mån-fre 10:00-18:30)

Framförallt söker vi dig som är redo för ett nytt steg i din säljkarriär, för nya utmaningar och ett nytt äventyr.

Intervjuer sker löpande så därför rekommenderar vi starkt att du skickar in din ansökan idag!

Om Sellmore

Vi hjälper många av Sveriges vassaste varumärken i deras försäljning. Under tio års tid har vi byggt upp vår verksamhet och breddat vårt tjänsteutbud för att alltid ligga i framkant. Vårt team består idag av över trehundra drivna och talangfulla medarbetare på våra kontor i Eskilstuna och Marbella.

Deja que las empresas te encuentrenSube tu CV