Ir directamente al contenido principal
Sube tu CV - Deja que las empresas te encuentren

Empleos en Málaga provincia

Clasificar por: -
+2.000 empleos
  • Ver empleos similares de esta empresa

Otros candidatos también buscaron:

sin experiencia

Job Post Details

Payroll Administrator BPO - job post

SD Worx
3.5 out of 5
29006 Málaga, Málaga provincia

Ubicación

29006 Málaga, Málaga provincia

Descripción completa del empleo

Til je carrière naar een hoger niveau! Bij SD Worx bieden we je een solide basis en zekerheden. Als salarisspecialist kun je hier je vaardigheden verbreden. Betreed onze boeiende wereld van salarisadministratie en HR-ondersteuning en zet met vertrouwen de volgende gedurfde stap in je loopbaan. Wij staan klaar om je te verwelkomen!

Wat we je bieden:

  • Salaris, passend bij je kennis en ervaring.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Workshops, cursussen, trainingen en opleidingen. Zodat jij je als persoon en als professional kunt ontwikkelen..
  • Flexibel en hybride werken.

Wat je bij ons doet:

Je ondersteunt, begeleidt en adviseert klanten met hun salarisadministratie en HR vraagstukken. Het eindproduct is de loonstrook, jij weet als specialist als geen ander dat er een hoop werk in zit voordat je een goede strook hebt. Denk aan verwerken van mutaties, oog houden op wet- en regelgeving, beantwoorden van complexe vragen en meer. Alles met de nodige precisie omdat je wilt dat de salarisstroken kloppen. Meer concreet:

  • Je verwerkt en controleert loongegevens, zoals binnenkomende mutaties;
  • Je zorgt dat de geldende wet- en regelgeving wordt nageleefd;
  • Je beantwoordt vragen van de klanten en hun medewerkers over CAO, pensioen en andere loongerelateerde vragen.

Over ons:

Ken je ons nog niet? Dan is het hoog tijd dat we onszelf goed voorstellen. Wij zijn SD Worx, ons doel: bedrijven helpen door oplossingen en ondersteuning te bieden over de gehele employee life cycle. Vanuit onze kantoren in heel Europa (en op Mauritius) werken wij voor klanten van klein tot groot.

Onze teams zijn ingericht op de klant en variëren van 5 tot 20 collega’s. Of je nu wil werken voor het kleinbedrijf of voor grote multinationals, je kan bij ons je ei kwijt! Met elkaar zorgen we voor een goede sfeer, hier past geen strakke hiërarchie bij. Ons motto is niet voor niets For Life. For Work. Balans, keuzes maken en blijven ontwikkelen zijn voor ons normale zaken.

Jouw team:

Je werkt samen met circa 20 collega’s en werkt voor klanten voor grotere klanten vanaf 250 medewerkers in dienst. Wat werken in dit team uniek maakt is dat je alles doet voor de salarisadministratie van de klant. Je bent als het ware hun persoonlijke salarisadministrateur op afstand. Dit vraagt van jou een sterke dosis inlevingsvermogen en service van het hoogste niveau. Daar staat tegenover dat je werk nog dynamischer is. Met je team stel je dagelijks de juiste prioriteiten, bespreek je zaken die opgevallen zijn en werk je continu aan de dienstverlening. Heb je vragen, dan is je manager binnen handbereik of een telefoontje weg als je thuis werkt.

Wie ben jij?

  • Je hebt 2 jaar of meer werkervaring in de salarisadministratie en bent goed op de hoogte van de nodige actuele wet- en regelgeving.
  • Bij voorkeur in het bezit van je Praktijk Diploma Loonadministratie. Zo niet dan is dat ook geen probleem, want je kunt deze via ons behalen.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en je bent bereid om minimaal 1 dag per week met je collega’s op kantoor te werken.

Volgende stap:

Wil jij verder in de fascinerende wereld van Payroll? Wil je deel uitmaken van ons team? Wil je groeien, jezelf ontwikkelen en volledige controle over jouw carrière hebben? Stel jezelf vandaag nog voor! Bellen, mailen, WhatsAppen of hieronder klikken om direct te solliciteren.

Deja que las empresas te encuentrenSube tu CV