Condis
3,8 de 5 estrellas.
Realizar una valoración

Acerca de Condis

La clau del nostre èxit

Tenim un repte apassionant! Aspirem al fet que els nostres clients visquin, en la seva relació amb Condis, experiències positives dignes de ser compartides. Per a aconseguir-ho, comptem amb un equip humà amb vocació d'ajuda, calidesa en el tracte, professionalitat i passió pel seu treball.

Perquè aspirem a que el nostre projecte... també sigui el teu projecte de futur!

Fomentem el desenvolupament professional del nostre personal, des del primer moment facilitem les eines de formació necessàries per tal que els nostres col·laboradors i col·laboradores puguin créixer amb nosaltres. Contribuïm en el seu progrés apostant per la promoció interna, sabies que la majoria dels llocs de responsabilitat que es generen als nostres equips s’han cobert amb promocions internes?

Som PASSIÓ

Passió per la feina ben feta i per aconseguir el benestar dels nostres equips. Impulsem l’estabilitat dels nostres col·laboradors i col·laboradores. Més del 90% compten amb una contractació indefinida i la permanència mitja és de 10 anys. Apostem per la diversitat i integració. Més de 40 nacionalitats conformen el nostre equip, i vetllem per garantir la igualtat d’oportunitats de gènere. A Condis sentim passió per la nostra feina!

Som COL·LABORACIÓ

Busquem contribuir en la millora del nostre entorn social amb un model de negoci responsable i sostenible. De la mà d’una gran diversitat d’entitats socials teixim col·laboracions i participem activament per impulsar accions enfocades a millorar el benestar social de la nostra comunitat. A Condis apostem per les persones!

Som INTEGRITAT

Tenim un compromís ferm amb el nostre entorn, la societat i contribuïm a través de diverses iniciatives en el respecte i la protecció del medi ambient. A Condis ens movem pel verd!

Som PROXIMITAT

La proximitat és el nostre segell d’identitat. Volem ser a prop dels nostres clients però també de la nostra terra i per això seleccionem els petits productors per oferir-te els productes propers, els nostres, que permeten un consum amb garanties i de gran qualitat. A Condis estimem la Terra!

Som EXCEL·LÈNCIA

A Condis realitzem continuats esforços inversors per a reduir els costos operatius, amb l'objectiu de poder ajustar al màxim el preu final per al ciutadà i continuar sent una empresa altament competitiva. La companyia disposa de diversos magatzems centrals a Montcada i Mercabarna amb part de les operacions de magatzematge i preparació de comandes automatitzades, la qual cosa permet guanyar en eficiència i agilitat. A Condis utilitzem la tecnologia més avançada en benefici de les persones!

Información de la empresa

Oficina principal

Montcada i Reixac

Sector

Tiendas de alimentos y bebidas