BON PREU
3.4 de 5 estrellas.
Recibe actualizaciones semanales, nuevos empleos y valoraciones

Acerca de BON PREU

El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació. Som una organització compromesa amb els ciutadans i amb el territori. La nostra activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir el millor servei, preu i qualitat de producte als ciutadans, treballant amb proveïdors locals i compromesos amb el medi ambient. Comptem – 

Actualizaciones

26 julio 2021
A Bon Preu apostem per la formació interna per especialitzar als professionals de les nostres seccions de frescos a través de l'Escola de Comerç.En aquest projecte de formació interna, clau per garantir els estàndards d'atenció al client del nostre model comercial, formem a 2.000 persones i impartim, anualment, 68 cursos i 9.400 hores de formació.Llegeix-ne més a "Bon Preu: el repte de formar un miler de nous treballadors cada any" per Arnau Urgell i Vidal via Nació Digital.
Ver las 11 actualizaciones

Creixem Junts!

Les persones Bon Preu són el millor actiu estratègic que tenim. El seu compromís, entusiasme i identificació amb la cultura empresarial del Grup són les bases que ens han permès arribar fins on som avui. Al Grup Bon Preu fomentem la contractació de caràcter indefinit en un 97,37% dels nostres treballadors i treballadores i oferim perspectives clares d’estabilitat i desenvolupament professional. La integració en la igualtat d’oportunitats de gènere també és un dels pilars claus de la nostra filosofia empresarial. El 79% dels càrrecs de responsabilitat dins de l’empresa estan liderats per dones. Apostem per una igualtat d’oportunitats en l’accés i la promoció interna, en les condicions de treball i tenim cura de la conciliació de la vida familiar i laboral. El desenvolupament dels nostres professionals és clau en la seva etapa dins de l’empresa. Per això, disposem de diversos programes d’especialització i desenvolupament intern, per tal d’oferir oportunitats de creixement dins de l’entorn laboral.

Transformació digital

Invertim en innovació i tecnologia com a eina de transformació de la companyia per servir millor els clients i seguir sent capdavanters en la distribució a Catalunya. Apostem per la tecnologia per garantir una experiència de marca única basada en la qualitat del servei i per desenvolupar projectes com l’automatització, el servei de compra online o el Big Data.

Creixement obertures: PRESÈNCIA AL TERRITORI CATALÀ

Som els referents en la distribució alimentària a Catalunya, amb més de 198 establiments (Bonpreu, Esclat, Minimercats i Bonpreu Ràpid) i 53 benzineres EsclatOil repartits a tot el territori català. Seguim amb el compromís de seguir creixent i generar ocupació de qualitat en els diferents territoris. Gràcies a les 18 obertures de l’any 2019 i al creixement constant de les nostres plantes, ens van permetre generar 575 nous llocs de treball el 2019.

Proximitat

El concepte de proximitat a Bon Preu és clau en la nostra proposta comercial. Sempre ens hem posicionat com una empresa sensible a l’entorn i amb una força comercial enfocada a fer brillar els millors productes de cada territori. És per això que disposem de més de 1.300 productes de proveïdors locals, apostant pel producte de qualitat, fresc, proper i amb els preus més competitius.

Sostenibilitat

Estem compromesos en mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la nostra activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat. Conscients de l’excés de plàstic en l’embalatge dels productes, des de Bon Preu estem treballant intensament amb els nostres proveïdors per reduir la quantitat de plàstics als nostres establiments i fomentar el respecte al medi ambient. Realitzem un esforç en la classificació i inversió en mitjans de compactació de plàstic i cartró amb la finalitat de minimitzar l’energia necessària per al transport posterior.

Nous serveis

Potenciem constantment la competitivitat dels models comercials, incorporant seccions (com la de sushi, l’Espai Fruits, la parafarmàcia i el basar), nous serveis (Pizza al teu gust i forn de cocció de peix), i millorant els assortiments de productes oferts, adaptats als gustos del client. Aquests nous serveis ens permeten formar en noves tendències i models comercials als nostres col·laboradors per poder desenvolupar-se i créixer al ritme que ho fa l’empresa.